Totalul afișărilor de pagină

5 ianuarie 2012

REFERRALS

   Daca a-ti reusit sa va porniti cat de cat in acest domeniu al site-urilor PTC atunci a-ti aflat ca dand doar click zilnic pe reclame nu va aduce o suma mare


   A-ti descoperit ca aveti mare nevoie de acesti ,,Referrals'' pentru a avea un profit considerabil. Probabil unii dintre voi a-ti incercat sa va rugati prietenii, sa incercati sa obtineti referrals prin site-uri de socializare, insa a-ti reusit sa obtineti 2-3 si cam atat.


   Ei bine, solutia nu este sa va pierdeti ziua milogindu-va de altii, solutia este sa platiti ca sa aveti referrals. Nu suna prea bine stiu, insa eu nu vorbesc despre bani reali ci despre CREDITE pe care le obtineti gratis!


   Site-ul pe care il folosesc se numeste downlinerefs si este unul foarte practic si usor de folosit. La fel ca si site-urile PTC acest site te plateste sa dai click pe link-uri sponsorizate insa nu te plateste cu bani reali. Esti platit cu credite pe site-ul respectiv pe care le poti folosi ulterior pentru a creea contracte cu diferiti oameni ca sa devina referral-i tai. Contractele se creeaza mai usor decat credeti prin intermediul acestui site!


   De asemnea puteti cu ajutorul creditelor sa creati un anunt care sa contina link-ul sau banner-ul vostru fara a plati cu bani reali, ci doar cu credite castigate pe site!


   Avantajul este ca faceti credite destul de usor si in cateva zile puteti incepe sa obtineti referrals!


   Suna complicat la prima vedere, insa este foarte simplu! Tot ce trebuie sa faceti este sa va inregistrati si ve-ti intelege imediat despre ce este vorba!


  Va puteti inregistra cu ajutorul banner-ului de mai jos:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu